Allsången i Smygehamn

Eftersom vi har fått en del förfrågningar om allsången i Smygehamn så kan vi meddela att vi har hoppat av detta projektet både som husband och kompband. Vi kommer alltså INTE att spela på Sveriges Sydligaste allsång.

Detta beslut togs egentligen redan efter sommaren 2021 då fler intressenter ville vara med och besluta och göra det till något annat än det gemytliga gratis evenemang som vi en gång startade 2014.

Vi är väldigt stolta över att vi varit med och byggt upp populariteten på detta evenemang som lockat tusentals besökare varje sommar, och att fått kompa många artister, både kända och duktiga lokala förmågor som fick visa upp sig.

Det har varit mycket jobb varje sommar med att repa in både komplåtar och allsångslåtar och däremellan planera med allsångsledare och artister som skulle gästa oss, detta utöver våra andra spelningar och vanliga jobb, men det har varit kul och skulle aldrig vilja ha det ogjort.

Men med nya intressenter kommer nya idéer och vi kände att det kommer att bli för mycket jobb och påverka våra andra projekt som vi har på gång, därför har vi valt att hoppa av vårt lilla skötebarn.

Vi tackar all publik som vi mött under årens lopp och alla artister som vi fått kompa.

Vi ses därute någonstans på nya projekt.

Sjögren & Company