Privat Fest

Det var här det började 2008 med att spela på fester och bröllop, det gör vi fortfarande i ganska stor utsträckning. Det kan vara allt ifrån maskinhallar på landet till föreningar i storstaden, vi ser till att er publik blir nöjda med kvällen och försöker spela så det passar alla på festen, gammal som ung. Vi har spelat på idrottsföreningar, bonde fester på landet, ordens fester med balklänningar, bröllop, raggarfester m.m. Vi kör även snapsvisor och spex till maten.

Har ni planer på en stor födelsedags fest eller slår ihop födelsedagar till en stor fest så brukar det alltid bli lyckat med oss som band, antingen ni vill dansa eller ej.

Nästa privat gigg

 • 2/7-22 Skurup Privat
  En liten privat fest som vi lirar lite blandat och eventuellt kör musik quiz med Marcus, Simon och Mille i Skurup. Endast för inbjudna.
 • 18/6-22 Börringe
  60-års gille på Börringe bygdegård. Endast för inbjudna.
 • 28/5 Bröllop
  Vi åker till härliga Jordberga för att lira på bröllop och önskar brudparet all lycka. Festen är privat och endast för inbjudna gäster. Skall du ha ett liknande evenemang eller…
 • 14/5-22 Privat Janstorp
  Vi önskar 30-års jubilaren en härlig födelsedagsfest och lovar att leverera goa hits till alla danssugna gäster. Endast för privat inbjudna.
 • 23/4-22 Privat Skurup
  Alltid kul att spela på hemmaplan och träffa kända ansikten. Vi kommer att underhålla två samtidiga 50-års jubilarer på en hejdundrande fest. Vi önskar dem en härlig födelsedag och lovar…