Konsert

Jul konsert

Ända sedan omkring 2001 har familjen Sjögren ordnat med julkonsert i den lokala kyrkan. Det började i Katslösa kyrka precis utanför Skurup, men numera brukar det vara i Skurups kyrka. Detta har också blivit ett mycket framgångsrikt projekt som har lockat både lokalbefolkningen och massor med folk utifrån till lilla Skurup. Vi bjuder på alla möjliga härliga jullåtar och brukar även ha någon gästartist med i programmet.

Detta brukar gå av stapeln runt lucia tid och fyller kyrkan till bredden, därför är det bra att vara ute i god tid för att få biljetter till evenemanget. Arrangör för eventet brukar vara Skurups Sparbank.

Detta projekt går givetvis att genomföras i vilken kyrka som helst, var ute i god tid för att boka detta.


ABBA konsert

I början av 2019 blev vi tillfrågade av Bengt på Johanna museet ifall vi kunde göra en konsert med bara ABBA låtar till ett par kvällar som en typ av tema spelning för publik som gillar ABBA. Vi tyckte att det lät hur kul som helst, och utmanande, vi ville få det att låta så likt originallåtarna som möjligt på ett av världens mest kända svenska band, därför kallade vi också in två väldigt duktiga tjejer (Hanna) och (Linnea) som tog sig an uppgiften med bravur. Helt plötsligt blev vi ett åttamannaband och vi kör INTE med något inspelat material alls.

Det projektet blev en sådan framgång efter tre slutsålda föreställningar att vi skapade ett band som heter Songs Of ABBA och det har fått en egen Facebook sida och webbsida. Detta går att köra som en ren konsert på ca 1.5-2 timmar då ni får höra alla de världskända hits som ABBA levererade.

Nästa konsert