Sjögren & Company

Sjögren & Company är ett liveband som kommer ifrån Skurup i Skåne. Vi spelar på alla möjliga event mellan kyrkan till raggar festen, dans och allsång där vi även kompar artister.

Bandet består av fem mycket kompetenta musiker som har lång erfarenhet av riktig livemusik ifrån psalm till rock och repertoaren är lika bred för att kunna anpassas till publiken just för kvällen.

Starten var 2008-2009 med att Marcus Sjögren och ett par skolkompisar bestämde sig för att spela ihop som ett fest band, för att komma ut och visa upp sina musikaliska begåvningar. Bandet hette då Shine och bestod av fyra killar och en tjej som sjöng. Dessa repade in en repertoar efter skolan som var tänkt att spelas mest på fester och liknande.

Det blev framgångar och många bokade spelningar så tiden för skolan började ta slut, därför bestämde sig några att satsa på skolarbetet och slutade i bandet, kvar fanns då keyboard som även spelade bas på tangenterna och trummor. Detta höll ju inte för att genomföra resten av de bokade giggen, så därför kallades Marcus pappa (Mille) in för att spela trummor och Marcus själv tog över sång och gitarr.

Fler medlemmar kom till och slutade men spelningarna fortsatte att strömma in och det har fortsatt ganska bra för att vara ett hobby band med numera sex professionella musiker med erfarenhet ifrån alla grenar inom musik, men oftast spelar bandet på fem musiker, vi har en ersättare ifall någon inte kan vara med.

Nuvarande medlemmar